martes, 23 de febrero de 2021

COMENDO A COLIFLOR DO NOSO INVERNADOIRO

Estefanía mandounos unhas fotos da súa filla Clara, da aula de Sisán, comendo a coliflor que lle tocou no sorteo. Dinos que, aínda que non lle gustan as verduras, animouse a probala.


QUE BOA TEN QUE ESTAR ESA COLIFLOR CON OVOS E PATATAS!

Vanesa, a mamá de Mario da aula de Sisán, enviounos unhas fotos de Mario comendo a coliflor que lle tocou e tamén da receita especial que fixo con ela.

Dinos que como ten a peculiaridade do forte cheiro e que non resulta moi atraínte para os nenos, decidiu camuflala nunha comida que sempre triunfa como é a pizza. Así, fixeron unha base de pizza de coliflor.

Para se alguén quere realizala, mandounos os pasos que hai que seguir para a súa elaboración:

- Raiar ou picar moi fina a parte branca da coliflor.

- Poñela no microondas a máxima potencia durante oito minutos.

- Sacala e mesturala con queixo raiado e un ovo batido.

- Estender a masa dándolle a forma que queiramos.

- Meter a base no forno durante 20 minutos ata que quede un pouco tostada.

- Quitala e poñer enriba todos os ingredientes que queiramos.

- Volver a metela no forno.


¿ANIMÁDESVOS A FACELA NAS CASAS?

Mila tamén mandou unhas fotos da súa filla Martina, da aula de Ribadumia A, comendo a coliflor que lle tocou.

A receita que fixeron con ela foi “coliflor gratinada con beicon”.


QUE RICA TEN QUE ESTAR!

MOITAS GRAZAS POLAS FOTOS E POR COMPARTIR CONNOSCO AS VOSAS RECEITAS SAUDABLES

No hay comentarios:

Publicar un comentario