María, a mamá de India de Sisán, mandounos a
receita que fixeron co brócoli que lle tocou a súa filla.
“Ovos recheos con brócoli e atún”
Ingredientes:
4 ovos
1 cenoria
1 brócoli
1 lata de atún
Maionesa
Queixo cremoso (opcional)
Preparación:
Primeiro limparon e cortaron as verduras.
A continuación puxeron auga con sal nunha
tarteira a ferver, e botaron as verduras, os ovos e a cenoria durante 15
minutos aproximadamente.
Cando estiveron cocidos retiraron os ovos quitáronlle a casca, e partíronnos pola metade separando as claras das xemas.
Despois mesturaron as verduras cocidas e brandiñas coas xemas, a cenoria e o atún.
Na casa de India, botáronlle un pouco queixo cremoso e despois metéronnos uns minutos no forno. Pero dinos María, que tamén podedes poñelos na neveira e servir fríos adornados con olivas ou en ensalada.
QUE COCIÑEIRA ESTÁ FEITA INDIA!!
MOITAS GRAZAS POLA RECEITA!!
TEÑEN QUE ESTAR RIQUÍSIMOS ESTES OVOS RECHEOS!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario