lunes, 8 de mayo de 2023

E SEGUIMOS CON MÁIS RECEITAS!!

María, a avoa de Farah de Lois, enviounos unha foto da súa neta comendo unha crema de acelgas que fixeron con esta verdura que lles toco. 

Sonia, a mamá de Sofía de Ribadumia B, mandounos unhas fotos da súa filla comendo unha crema de cabaza que fixeron cos porros que lles tocaron, e unha cabaza que cultivan eles mesmos.

Aquí tedes a receita:

- Cortaron os dous porros e unha cenoira en rebandas, e puxéronos nun cazo cun pouco de aceite 5 minutos.

- Limparon e cortaron en cadrados, non moi grandes, a cabaza (500 gr.) e despois engadírona ao cazo.

-  Puxeron sal e pementa.

-  Engadiron auga pero sen que chegue a cubrir, salvo que queiramos a crema moi líquida.

- Taparon e deixaron cocer ata que a cabaza estivo brandiña.

- Trituraron e agregaron picatostes que lles gustan moito,

María, a mamá de India da aula de Sisán, comentounos no seu correo que as acelgas que lle tocaron a súa nena primeiramente coceu algunhas con ovos e patacas que as súas fillas non as quixeron comer. Despois coas sobrantes ocorréuselle bótalas, xa cocidas, na pizza que soen facer os venres…

Así gustáronlle!!

QUE RICAS RECEITAS!!

MOITAS GRAZAS POLAS FOTOS!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario