María, a avoa de Farah de Lois, enviounos unha foto da súa neta comendo unha crema de acelgas que fixeron con esta verdura que lles toco.
Sonia, a mamá de Sofía de Ribadumia B, mandounos unhas
fotos da súa filla comendo unha crema de cabaza que fixeron cos porros que lles tocaron, e unha cabaza que cultivan eles mesmos.
Aquí tedes a receita:
- Cortaron os dous porros e unha cenoira en rebandas, e
puxéronos nun cazo cun pouco de aceite 5 minutos.
- Limparon e cortaron en cadrados, non moi grandes, a
cabaza (500 gr.) e despois engadírona ao cazo.
- Puxeron sal e
pementa.
- Engadiron auga
pero sen que chegue a cubrir, salvo que queiramos a crema moi líquida.
- Taparon e deixaron cocer ata que a cabaza estivo
brandiña.
- Trituraron e agregaron picatostes que lles gustan moito,
María,
a mamá de India da aula de Sisán, comentounos no seu correo que as acelgas que
lle tocaron a súa nena primeiramente coceu algunhas con ovos e patacas que as
súas fillas non as quixeron comer. Despois coas sobrantes ocorréuselle bótalas,
xa cocidas, na pizza que soen facer os venres…
Así gustáronlle!!
QUE
RICAS RECEITAS!!
MOITAS
GRAZAS POLAS FOTOS!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario