jueves, 14 de marzo de 2024

XA TEMOS RECEITAS DE REPOLO E COLIFLOR!

Xa estamos recibindo no noso correo receitas do repolo e coliflor que sorteamos!

Silveria, a nai de Omar, enviounos fotos do seu fillo comendo unha tortilla á que engadiron repolo cocido.


Yolanda, a mamá de Daniela, díxonos que á súa nena non lle gusta moito a coliflor cocida. Como mellor a come e rebozada en ovo e fariña pero, aínda así, animouse a probala cocida mentres que a estaban rebozando.

Tania tamén comentou no seu correo que a o seu fillo Brais non lle gusta moito esta verdura, por iso para que a comera “camuflouna” en croquetas. Deste xeito animouse a degustalas. 

Emilia mandounos unas fotos do seu neno Rodrigo facendo unha pizza, na que utilizou de base a coliflor que lle tocou no sorteo das verduras do noso invernadoiro. 

Vanesa, a nai de Benito, enviounos unha foto do seu fillo comendo un bacallau á galega con coliflor e a receita de como se fai.

Os ingredientes que utilizou foron: bacallau desalgado, patacas, coliflor, aceite, pementón e sal.

Os pasos a seguir: pelar e cortar as patacas e tamén a coliflor, dámoslle unha fervura. Deseguido votamos o bacallau, e 10minutos máis aproximadamente dependendo do grosor do peixe. Logo nunha tixola quentamos o aceite cuns allos e cando están dourados sacámolos, e co lume apagado botámoslle unha culler de pementón e remexemos ata que colla cor. E para rematar, escorremos o bacallau, patacas e coliflor e servimos botando a allada feita. 

CANTA FORMAS DE COCIÑAR AS VERDURAS!!

MOITAS GRAZAS POLAS FOTOS!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario